Camere subtire. Camere pentru biciclete | Decathlon


Ecoendoscopie EUS Videocapsula endoscopica reprezinta o metoda performanta si relativ noua de explorare endoscopica a tubului digestiv, introducerea sa intre metodele de diagnostic in patologia digestiva fiind un mare progres al medicinei inceputului secolului XXI.

Explorarea endocopica cu videocapsula este efectuata de catre o echipa de camere subtire gastroenterologi cu experienta bogata in endoscopia digestiva.

camere subtire

In ce consta investigatia cu videocapsula endoscopica? Metoda nu este dureroasa, nu necesita anestezie sau sedare si nu necesita spitalizare.

camere subtire

Medicul va plasa o serie de electrozi amestec de ardere a grăsimilor nivelul abdomenului. Acestia sunt atasati la un dispozitiv - cititor de date - care va fi purtat in jurul taliei.

camere subtire

Vei inghiti capsula endoscopica care este de marimea unei pilule. Dupa tranzitarea tubului digestiv, videocapsula este eliminata pe cale naturala si pacientul se prezinta la medicul gastroenterolog pentru a-i fi indepartat dispozitivul de inregistrare.

camere subtire

Medicul va conecta acest dispozitiv la un soft computerizat si va vizualiza si interpreta imaginile inregistrate de videocapsula.

Videocapsula pentru intestinul subtire Reprezinta indicatia de electie a acestei metode.

camere subtire

Principalul avantaj este acela ca permite explorarea in totalitate a intestinului subtire, care nu poate fi investigat complet prin alte metode endoscopice. Principalele afectiuni explorate: Sangerari oculte digestive - sangerari a caror cauza nu a putut fi evidentiata prin endoscopie digestiva superioara si colonoscopie Boli inflamatorii intestinale Tumori intestinale benigne si maligne Patologie vasculara Videocapsula pentru colon Este prevazuta cu doua camere foto si conceputa special sa camere subtire imagini din colon.

Este indicata  pacientilor care au contraindicatie sau refuza colonoscopia standard si celor la care nu s-a putut efectua colonoscopia completa.

camere subtire

Principalele afectiuni explorate: Sangerari oculte digestive - sangerari a caror cauza nu a putut fi evidentiata prin endoscopie digestiva superioara si colonoscopie Boli inflamatorii intestinale Tumori intestinale benigne si maligne Patologie vasculara Polipi colonici Pregatirea prealabila pentru investigarea cu videocapsula endoscopica Pentru investigarea colonului si intestinului subtire este necesara o pregatire prealabila cu solutii speciale care asigura golirea de continut a acestor segmente de intestin, astfel incat imaginile obtinute sa aiba o cat mai mare acuratete.

Medicul gastroenterolog iti va explica in detaliu in ce consta pregatirea.

SAPA, realizarea sapei, SAPA AUTONIVELANTA