Definiția slimming, People also love these ideas


Aici puteți găsi definiții complete ale slim în limba engleză și definiția slimming alte 40 de limbi.

definiția slimming Efectele secundare ale gonadotropinei corionice umane pierd în greutate

Mai întâi de toate, puteți asculta pronunțiile de slim în engleză americană și engleză britanică, făcând clic pe pictogramele audio. Apoi, enumerăm cele mai populare definiții web ale slim.

definiția slimming slăbire iluzie

Deși acestea nu pot fi exacte, dar reprezintă cele mai actuale explicații în vârstă de internet. În plus, enumerăm alte cuvinte care au aceleași semnificații ca slim.

definiția slimming chestii care să mă ajute să slăbesc

În plus față de sinonime, antonime majore pentru slim sunt, de asemenea, enumerate. Pentru lista de cuvinte detaliate, puteți face clic pe File pentru a comuta între sinonime și antonyms.

Mai important, veți vedea fila de definiții în limba engleză în cazul în care dicționarul DigoPaul.

definiția slimming 46 și trebuie să slăbească

În al patrulea rând, oferim exemple de propoziții care conțin slim. Aceste fraze arată puteți utiliza cuvântul englezesc de slim într-o propoziție reală.

definiția slimming pierde în greutate ceas

În al cincilea rând, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine definițiile din slim, prezentăm, de asemenea, trei imagini pentru a ilustra ce înseamnă slim cu adevărat. În cele din urmă, enumerăm cuvinte englezești care încep cu slim, cuvinte englezești care conțin slim și cuvinte englezești care se termină cu slim. Cautari recente.

definiția slimming Sfaturi de pierdere în greutate jira