Slabire mono, Ce alimente să consumi?


Trăim într-o lume în care obsesia siluetei perfecte și a unui trup sănătos este atât de puternică, încât am face orice ca să arătăm bine în costum slabire mono baie.

Ce presupune dieta cu un singur aliment

Și, atât timp cât e normal să ne dorim să fim cea mai bună variantă a noastră, din punct de vedere fizic și psihic, nu la slăbește fără a pierde perioada stau lucrurile în cazul în care cădem pradă dietelor restrictive, care ne fac mai mult rău decât bine.

Descoperă, în rândurile de mai jos, o nouă dietă care a isterizat Slabire mono cea mono, sau cu un singur aliment.

  1. Tweet Dieta cu citrice este una dintre cele preferate de cei care vor sa dea jos rapid cateva kilograme.
  2. Scădere în greutate 03
  3. Slăbește pentru adulți tineri
  4. Follow ziuadecj Cura de slăbire cu mere este uşor de urmat şi are numeroase efecte benefice nu doar asupra siluetei, ci pentru întregul organism.
  5. Dieta cu un singur aliement | szemerja.ro
  6. Ziua de Cluj | Dieta cu mere te ajută să slăbeşti sănătos şi ieftin
  7. Dieta mono: un singur aliment timp de o săptămână - CSID: Ce se întâmplă Doctore?
  8. Cat timp arzi 3 grasimi corporale

Află despre ce e vorba și dacă este sau nu cazul să o încerci și tu! Și, pornind de la sfaturile ei pe care le vei regăsi în filmulețul de mai josdieta mono a căpătat mulți adepți, devenind una dintre cele mai căutate pe Google în Ce presupune ea?

E foarte simplu, lipsa de complicații numărându-se printre cele mai mari avantaje ale dietei: să mănânci un singur aliment, de regulă unul sănătos, precum bananele de mai sus, pepenele, grapefruitul, mango, țelină sau spanac.

slabire mono

Cu toate acestea, există și variante de dietă mono care includ alimente în general incompatibile cu ideea de slăbit sănătos, precum pizza, bere sau chiar ciocolată. Principiile de la care pleacă adepții dietei cu un singur aliment țin, în principal, de recalibrarea metabolismului organismului.

Adaptându-se la a digera un singur aliment, corpul tău nu mai depune atât de mult efort, scapi de balonare și maximizezi absorbţia nutrimentelor, dar și eventualele alergii.

slabire mono

În plus, digestia este facilitată, iar numărul de calorii redus. Mai mult, dieta cu un singur aliment presupune, în viziunea celor care o susțin, și avantaje de ordin psihic: dacă ești descurajată de la început de un plan alimentar complicat care să te ajute să slăbești, de data asta nu mai ai niciun motiv de griji. Îți este mai ușor să te concentrezi pe slabire mono meselor tale atunci când sunt formate dintr-un singur aliment.

Riscurile dietei cu un singur aliment Așa cum te așteptai, această dietă slabire mono modă presupune și foarte multe dezavantaje. Primul și cel mai important?

Dieta cu mere – Cum poti sa slabesti consumand zilnic mere

Nu îți va oferi toate nutrimentele de care ai nevoie! Chiar dacă optezi pentru fructe sau legume bogate în vitamine, nu vei obține necesarul de grăsimi sau de proteine. Nici măcar avocado, cu toate beneficiile sale, nu ți le va dărui pe toate. Mai departe, deși vei slăbi, vei ajunge să pierzi și din masa musculară.

slabire mono

În timp, acest lucru va determina nu doar un aspect fragil, bolnăvicios și o senzație permanentă de amețeală, dar și un metabolism redus. De asemenea, experții în nutriţie sunt de părere că, deși este posibil să slăbești rapid cu dieta cu un singur aliment, vei pune la loc toate kilogramele date jos și chiar te vei îngrășa. Nu în ultimul rând, slabire mono cu un singur aliment te va priva de anumiți nutrienți și îți va servi în exces alții.

Riscurile dietelor de slăbire

Spre exemplu, prea mult potasiu conținut de banane poate determina complicații cardiace, iar zahărul în exces te va duce mai aproape de diabet. Ești convinsă totuși să încerci dieta mono? Argumentele de mai sus nu te-au convins și vrei cu orice preț să încerci dieta cu un singur aliment?

Am intrat la REGIM DE SLABIRE- Prezentare Regim de slabire

În primul rând, noi îți recomandăm să îți consulți neapărat medicul de familie. Acesta este la curent cu istoricul tău medical și va putea să îți ofere sfaturi avizate.

slabire mono

Mai departe, ai grijă să te hidratezi așa cum trebuie, pentru ca riscurile la care îți supui organismul să nu fie agravate și mai tare. Ar fi bine să incluzi și suplimente de vitamine, ca să te asiguri că trupul tău primește totuși necesarul zilnic. În cele din urmă, dacă trebuie să alegi vedeta dietei tale, nutriționiștii îți recomandă cartofii dulci.

Aceștia conțin proteine, aminoacizi, vitamina A și E, fier, calciu, dar o cantitate redusă de Vitamina B și zinc.

slabire mono

Cu toate acestea, e mai mult decât îți oferă bananele. În concluzie, dieta cu un singur aliment presupune mai multe riscuri decât beneficii, iar noi te sfătuim insistent ca, în cazul în care o adopți, să ceri și părerea unui medic.

slabire mono