Slabire solodyn, PANOXYL 10% ACNEGEL CEL MAI BUN DIN LUME ACNEE SI PUNCTE NEGRE | arhiva szemerja.ro


contor de pierdere în greutate

Mutare importanta in industria farmaceutica: Valeant Pharmaceuticals cumpara Medicis pentru 2,6 miliarde de dolari Mutare importanta in industria farmaceutica: Valeant Pharmaceuticals cumpara Medicis pentru 2,6 miliarde de dolari industrie medicamente canada valeant pharmaceuticals medicis pharmaceutical venituri Cel mai mare producator de medicamente din Canada, Valeant Pharmaceuticals, va cumpara compania Medicis Pharmaceutical, pentru suma de 2,6 miliarde de dolari.

Valeant, care si-a extins francizele de companii dermatologice prin intermediul achizitiilor, va adauga in portofoliul sau tratamentele pentru acnee produse de Medicis, Solodyn si Dysport - injectii care rivalizeaza cu Botox-ul de la Allergan.

pierde umărul gras

Compania a cumparat compania americana Pedinol Pharmacal in luna aprilie si unele bunuri ale Universitatii Medicale, in luna mai. Valeant a anuntat ca tranzactia, cea mai mare de la momentul ofertei esuate de 5,7 miliarde de dolari, inaintata anul trecut pentru gigantul farmaceutic Cephalon, se va resimti imediat in castigurile per actiune.

arde celulele grase

Noua companie dermatologica va slabire solodyn situata in Scottsdale, Arizona si va activa sub numele de Medicis. Valeant a tot cumparat companii, incepand cuprecum Biovail, care si-a schimbat denumirea in Valeant.

pierdere în greutate modificare menstruală

JP Morgan Securities a fost consultantul financiar al Valeant.