Slăbire breton, Citește și


Conştientă că trupul său robust nu îi garantează succesul în show-biz, artista a luat măsuri.

slăbire breton 23 de ani și nu pot slăbi

A slăbit drastic, iar zilele trecute, a urcat pe masa de operaţie a medicului estetician, pentru retuşuri de 4. Oana Radu, după ce a slăbit 65 de kg: "Aş înghiţi pateuri nemestecate" Oana Radu s-a transformat complet în ultimii trei ani de când a reuşit să dea jos 65 de kilograme!

slăbire breton pierdeți în greutate într-un an

Şi-a operat braţele şi şi-a pus silicoane şi nu se opreşte aici. Blonda este dispusă să se supună altor intervenţii estetice pentru a arăta senzaţional.

slăbire breton tls profilul de pierdere în greutate

Solista a mărturisit însă că are în continuare grijă slăbire breton mânăncă pentru că trebuie să ţină regim toată viaţa. Oana Radu, "condamnată" să ţină regim toată viaţa A slăbit spectaculos slăbire breton 65 de kilograme, dar dieta ei nu s-a terminat.

slăbire breton pierderea în greutate a femeilor

Oana Radu, cântăreaţa care a devenit celebră după ce a participat la "Vocea României", mai are de tras până va găsi o soluţie care să o facă să nu mai ţină regim.

Solista a mărturisit că nici acum la doi ani de la cura de slăbire nu s-a oprit din a mânca cumpătat. Oana Radu ajunge la cuţit!

slăbire breton pierderi în greutate beneficii în gujarati

Solista trebuie să-şi facă mai multe intervenţii chirurgicale VIDEO S-a transformat într-o bombă sexy, însă cura de slăbire pe care a ţinut-o a lăsat urme evidente pe corpul Oanei Radu. Se laudă ea că a slăbit 65 de kilograme, însă acum va trebui să apleze la medicul estetician pentru mai multe operaţii de reconstrcuţie.

Dr. Florin Ioan Bălănică: ”Cură de slăbire sau stil de viață” - la Canal 33