Slăbire iluzie. Revista Differenta [Articole]


slăbire iluzie

Doresc să știe cum să cele mai bune rochie, face magulitoare figura ta? Acesta poate fi, uneori, un lucru complicat, așa că vă aducem cum să-l facă.

A crescut în sala de balet, a trăit emoţiile scenei Operei Naţionale. Acum trăieşte emoţiile emisiunilor live. Disciplina şi bunele obiceiuri de viaţă sănătoasă deprinse din fragedă copilărie i-au trasat drumul succesului.

Una dintre cele mai simple moduri de a lucra cu utilizarea corpului de iluzii optice. Următoarea figură arată cât de eficientă poate fi: Toate liniile din figură sunt aceeași lungime, dar partea dreapta si arata cel mai lung.

slăbire iluzie

Interesant, nu-i așa? Este de ajuns pentru a termina în mod corespunzător linia.

slăbire iluzie

Prima iluzie optică - Linii verticale Liniile verticale au un efect de slăbire, dacă acesta este un loc oriunde. De aceea, sa arati mai subtire, de exemplu, într-un tricou cu dungi vertical sau pantaloni cu cute.

După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, pe partea dreapta si silueta arata slăbire iluzie subtiri, cu toate că ambele cifre au aceeași dimensiune. Liniile verticale Locul de amplasare estede asemeneaimportantă. Cu cât mai aproape acestea sunt împreună, se va face sa arati mai subtire.

slăbire iluzie

Din nou, avem două bucăți de aceeași dimensiune, dar unul pe dreapta arata mai subtire. A 2 iluzie optică - linii orizontale Ei spun că liniile orizontale se va extinde, este adevărat, mai ales dacă ai pus partea mai largă a corpului.

  • Элвин едва замечал любопытные или перепуганные взгляды сограждан, пока шествовал со своей свитой по знакомым улицам.
  • Хедрон, как сообщила ему Серанис, исчез.
  • В деревьях внизу внезапный порыв ветра потревожил кроны.
  • Наступило молчание.

Rochia pe liniile orizontale neîntrerupte stânga apar pe figură mai îngustă decât cele de pe dreapta, în cazul în care sunt întrerupte exact în punctul în care caracterul extinderea.

Cu toate acestea, liniile orizontale puteți utiliza în favoarea ta. Astfel, în cazul în care locul corect.

slăbire iluzie

După cum se poate vedea în imaginile de mai sus, figura din dreapta extrema stângă și de departe cel mai subtire arata foarte, in timp ce cele din mijloc, care este chiar împărțită în jumătate, pare a fi cea mai groasă.

Cu cât mai mult necesar porțiunea poate prelungi slăbire iluzie unui ajunge la mai suplu. Treia iluzie optică - Diagonal Liniile diagonale creează un efect incredibil, cum ar fi linii verticale. Și indiferent de locul în care se află la locul slăbire iluzie. Puteți vedea că pe dreapta și este creat folosind linii oblice mai flexibil efect mai mare decât folosind linii verticale regulate pe partea stângă a.

  • Placă Mâncând Alimente Delboeuf iluzie Dimensiune porție, iluzie, negru și alb, marca png | PNGEgg
  • Diete de slăbit rapide, diete de slăbit rapide. cum scapi ușor de 10 kilograme
  • Slăbești mâncând cartofi.
  • Он медленно подошел к краю озера и, набрав пригоршню теплой воды, дал ей стечь между Большая серебристая рыба, неожиданно выскользнувшая из подводных зарослей, была первым отличным от человека живым существом, когда-либо виденным Элвином.
  • Я буду давать вторичные команды, указывая машине, что мой вопрос следует игнорировать при возникновении такой ситуации.
  • Собрав все свое терпение, он ждал, покуда два молчаливых интеллекта общались друг с другом неощутимо для всего остального мира.

Există slăbire îmbrăcăminte motiv și slăbire moda trucuri. El vrea să știe exact ce este cel corect. După ce am citit acest articol, este clar că eu nu fac o greșeală să fie diferit Publicat: Team Different.

slăbire iluzie