Venus slăbire. Slabit in cm si eliminarea celulitei cu Radiofrecventa, Presoterapie si Drenaj limfatic manual


De aceea, procedura este excelentă și pentru tonifierea pielii post-liposucție sau după naștere. Dispozitivul este aprobat de Health Canada și de FDA Food and Drug Administration pentru tratamentul celulitei, a excesului de grăsime și a pielii lăsate, lipsite de tonus.

Venus slăbire acționează Venus Legacy?

Pielea netedă reprezintă frumusețe și senzualitate.

Venus Legacy este singurul aparat din lume venus slăbire combine cele 3 tehnologii: radiofrecvența multipolară, câmp electromagnetic și vacuumul pulsat. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință iar tratamentele se pot efectua aplicat, pe abdomen, feșe, coapse, spate, brațe, genunchi, gambe, gușă bărbie dublă conturul ochilor, față.

venus slăbire suplimentar pentru arderea grăsimilor

Radiofrecvența multipolară determină o încălzire în straturile profunde ale dermului și acționează asupra fibrelor de colagen și elastină, determinând un efect de întindere al pielii. Procedura cu radiofrecvență multipolară oferă o ridicare a temperaturii într-un mod rapid, fără durere, omogenă, a multiplelor țesuturi cu diferite niveluri de adâncime oferind un rezultat clinic superior.

venus slăbire slăbit harrisburg pa

Câmpul electromagnetic creează o matrice de căldură în interiorul pielii cu proprietăți regenerative, în timp ce vacuumul pulsat asigură o penetrare în profunzime a energiei, accelerând drenajul limfatic și circulația sanguină Care sunt contraindicațiile radiofrecvenței medicale Persoanelor cu un dispozitiv metalic sau implantabil le este interzisă radiofrecvența medicală.

De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament. Pentru mai multe informații sau pentru programări va rugăm să ne contactați.

venus slăbire cum să slăbești în perioada de timp